Маркови дрехи, outlet

 

Бургас Плаза е първият Търговски център в Бургас и региона, който е проектиран според най-добрите международни практики. Като такъв, Търговския център и просторността му осигуряват добра видимост на магазините и лесна навигация на потока посетители в целия МОЛ.

Сградата е на две нива – партер и първи етаж – и предлага на посетителите си изобилие от магазини, които представляват известни международни и Български търговци. Проектът включва:

 

10,000 m2 Хипермаркет КАРФУР
Над 100 магазина за продажба на дребно
Зона за обществено хранене
Ресторанти и Кафенета
1,271 външни паркоместа
Търговска Площ - 27,000 m2

 

http://www.burgasplaza.bg/


До Бургас Плаза се стига лесно с кола и градски транспорт, благодарение на няколко атвобусни линии, които обслужват частта от града, в която се намира Търговският център.

Бургас Плаза има уникалното предимство да бъде част от търговска дестинация, която побира в един квартал търговски гиганти като МЕТРО, Техномаркет, Баумакс и Хипермаркет Карфур в Търговския център.
Събрани заедно, тези търговци имат значителна изгода от създадената атмосфера и възможност за взаимно допълване на предоставяните от тях услуги, превръщайки се в един привлекателен център за клиентите от Бургас и региона.

В допълнение на това има жилищна част точно срещу Бургас Плаза, което прави Търговския център атрактивен и с потенциал за посещаемост през целия ден и цялата седмица.

Треска за парти в Бургас Плаза Мол

Бургас Плаза Мол за пореден път осигури серия от забавления за осигуряване удобството и доброто настроение на всички свои посетители и техните деца.
В Детски Център на 1 етаж /срещу Карфур/ всички деца имаха възможност да участват в щури партита с опитните аниматори от Детски клуб „Смехотерапия”.

Read more...

ВЪЛШЕБНА СРЕЩА С ДЯДО КОЛЕДА

В навечерието на Коледните и новогодишни празници Английска Частна детска градина „Братскул”, с изключителната подкрепа на Бургас Плаза Мол подаряват на всички деца неповторими емоции и една незбравима среща с Дядо Коледа. На удобно и внимателно подбрано място, на 2 етаж на Бургас Плаза, срещу магазин за детски играчки „Хиполенд” е създаден магически свят от изненади и забавления.

Read more...

Новини

Виж всички събития...