Маркови дрехи, outlet

 

Galleria Burgas ще бъде първият модерен мол в града и първият зелен търговски център в България, сертифициран по американската система за устойчиво строителство LEED. Разположен на много комуникативно място - на ул. “Янко Комитов“ 6, молът ще предложи на посетителите си комбинация от пазаруване и забавления, гарантиращи приятни изживявания и удобство на достъпни цени.

Galleria Burgas се намира в квартал „Славейков”, на 5 минути с кола от центъра на Бургас. Молът разполага с 1200 паркоместа, a aвтобуси с номера 2/2А, 12/12А и 121от мрежата на градския транспорт ще ви отведат до новата дестинация за свободно време.

От 15 май нататък Galleria Burgas ще посреща пристрастените към шопинга и развлеченията от всички възрасти от понеделник до неделя между 10:00 ч. и 22:00 ч. на площ от 35,000 квадратни метра. Комплексът ще отговори на очакванията и на най-взискателните клиенти със своите магазини и заведения на 3 нива.

Galleria Burgas ще бъде първият търговски комплекс от международен ранг в града, част от веригата шопинг центрове със същото наименование, разработена и управлявана от Globe Trade Centre (GTC S.A.) в няколко държави в региона. Проектът е изграден в съответствие с най-добрите международни практики и съобразно професионалните стандарти на GTC S.A., която неколкократно е обявявана за Инвеститор на годината за Централна и Източна Европа

Молът в Бургас ще бъде вторият опериращ проект на GTC S.A. в България, след като Galleria Stara Zagora отвори врати през ноември 2010г. (повече информация можете да намерите на www.galleriasz.bg).

 

Работно време: 10:00 am - 10:00 pm

Телефон за контакти: 056 706 020

Адрес: 6 Yanko Komitov Blvd., Burgas, Bulgaria

Магазини в мола

Виж всички магазини...