Събития

Виж всички събития...

Тенденции за есен 2013-2014

В края на лятото, преди смяната на сезона е време да се замислим за тенденциите на настъпващата есен, които бяха предсказани на..

Read more...

Мохер – гореща тенденция за есен-зима 2013-2014

За  новия студен сезон дизайнерите твърдо решиха да предпазят ценителите на модата от студа, предлагайки няколко „пухкави“

Read more...

Адел ще създаде колекция от дрехи „големи размери" за Burberry

Творческия директор на Burberry предложи на певицата ексклузивно сътрудничество.

Read more...

Montegrappa пуска писалка за един милион долара

Компанията Montegrappa вече дълги години произвежда ексклузивни писалки, които предпочитат да използват държавни глави, бизнес лидери и други известни хора на света.

Read more...

Обувки в чест на парфюмa на Лейди Гага

Парфюма Lady Gaga Fame вдъхнови дизайнерите на обувки от United Nude да създадат нов модел ботуши го глезена.

Read more...

Най-модерните обици и брошки за сезон есен-зима 2012-2013

Модата на обиците се отличава със своята демократичност. Така че, ако ви харесват масивни украшения, обърнете внимание на чудесната колекция на Dolce&Gabbana.

Read more...

Колекция на Alexander McQueen за сезон пролет-лято 2013

„ Тази колекция е иследване на идеалите на женствеността. Нас ви вдъхновяваше еротиката, съблазнитените момичета на художника Алберто Варгас, чуственост, но не голота“, казва творчески директор Sarah Burton за новата колекция на Alexander McQueen за сезон пролет-лято 2013.

Read more...

Обувки от мъртви животни

Iris Shieferstein е немска дизайнерка на дрехи. Тя използва истински части от мъртви животни за изработка на обувки. Колкото и интересни да се обувките от части на мъртви животни, нито един производител не се решава да ги пусне в продажба.

Read more...

Как да си избират дрехи слабите жени?

Повечето пълни жени са убедени, че слабите жени могат да си позволят да носят всичко, което им хареса. Но това съсвсем не е така.

Read more...

Модерните бижута за лято 2012

Кои са модерните бижута за лято 2012год.? За всеки нов сезон дизайнерите предлагат нови решения при избора на аксесоари.

Read more...