Модерните бижута за лято 2012

Кои са модерните бижута за лято 2012год.? За всеки нов сезон дизайнерите предлагат нови решения при избора на аксесоари. Но едва ли всички могат да си позволят, всеки път да си купуват нови, модерни бижута заедно със смяната на сезона, изхождайки само от капризите на модата.

За това най-правилното решение е да се избират такива бижута, които ще останат модерни за по-дълго време. Предлагаме ви следните универсални варианти, изхождайки от последните модни тенденции.

Морска тематика и animal-решения

Почти всяко лято са модерни бижута с морска теметика, а също и насекоми. Делфини, пеперуди и други представители на фауната могат да бъдат хит във вашата лична колекция на бижута за дълго време. Те лесно правят жената загадъчна, палава и по-млада.

Големи цветни камъни

Пръстени, обици и колиета, с големи цветни камъни също са винаги в центъра на вниманието и дизайнерите задължително ги използват в своите колекции. Въпреки това, не трябва да се прекалява с количеството на тези бижута, за да не ви превърнат в коледна елха.

През деня един пръстен , брошка или обици е достатъчно. За лято-2012 са модерни много ярки цветове на скъпоценни и полускъпоценни камъни – топаз, аметист и кварц. Също така, може да изберете и бижута с няколко камъка в различни наситени цветове.

Бижута стил Холивуд


Украшенията в стил Холивудски звезди с големи, ярки и много камъни ще станат най-добрия подарък за вас за специални случаи. Подобни шикозни и модерни аксесоари трябва да има всяко момиче, дори за това, да търсите повод да покажете великолепните бижута.

Ключове, цветя и звезди

Обърнете внимание на  мотиви в бижутата, като ключове, цветя и звезди. Те много добре изглеждат през лятото, а и сега можем да ги видим в колекциите на най-добрите дизайнери. Ключовете, например отдавна са един от фирменните знаци за еталон на изисканост на Tiffany&Co.

Цветята са вечен символ на женствеността, а звездата .. тук е още по-просто – нека тези бижута ви предадат увереност, сигнализирайки за статуса на сияеща и недостъпна красавица.

Големите пръстени

Големите пръстени се още една модна тенденция, която за лято-2021 е трудно да наречем нова. Този вид бижута сега се предпочитат в направление „студена“, спокойна красота, заради основните цветове на метала и не много ярките камъни, които тайнственно пробляскат.

Скъпоценна класика

За жените, които предпочитат класическия стил, винаги се предлагат универсални решения на бижута, които винаги са модерни. В такива бижута се използват сини сапфири, диаманти и рубини, камъни подчетраващи вашия статус.

Метали с нестандартни цветове

Оригинално и в същото време модерно решение за лято-2012 год., са бижута от метали с нестандартен цвят, например с покритие от черен родии. Дизайнерите са уверени, че тези бижута ще бъдат модерни и през следващата година.

Препоръчваме ви да обърнете особенно внимание на тях, защото дори класическите бижута от черен метал ще споделят и подчертаят вашата индивидуалност. Не се притеснявайте да експериментирате!