Как да си избират дрехи слабите жени?

Повечето пълни жени са убедени, че слабите жени могат да си позволят да носят всичко, което им хареса. Но това съсвсем не е така.

Твърде слабите жени срещат не по-малки трудности при избора на дрехи. Не винаги се намира подходящия размер. А това, което на пръв поглед би трябвало да отива на слабите жени им стои като на закачалка, подчертавайки още повече недостатъците на фигурата.

Какви дрехи трябва да носят слабите жени, за да изглеждат сексуално и модерно?

Много хора смятат, че слабите жени трябва да носят свободни дрехи, но това не е така. Свободната дреха напълно закрива вашата фигура. А освен това, в свободна дреха ще изглеждате още по-слаба. Представете си как ще изглеждат тънките ви ръце и крака на фона на робата.

За слабите жени не е препоръчително да носят и твърде тесни дрехи. Пълните дами, обличайки тесни дрехи подчертават своите масти натрупвания, а слабите жени изглеждат още по-слаби. Затова слабите жени трябва да се откажат от тесните дънки и панталони. В такива панталони краката изглеждат като клечки. По-добре да подбират нещо средно – да не е много широко и не много тясно.

Смята се, че черния цвят прави фигурата по-стройна. Това е вярно, но всеки тип фигура черния цвят подчертава различно.  Съществува мнение, че всяка жена трябва да има в гардероба си малка черна рокля. Черната рокля подчертава крехкостта на фигурата и помага за визуално намаляване на височината. Не си струва слабите жени да обличат дълги черни рокли. В тях те ще изглеждат още  по-слаби.

Слабите жени не трябва да носят тесни тъмни панталони. По-добре да изберат нещо светло. Винаги могат да се намерят светло сини дънки, които също са модерни. А може да се потърсят и други светли цветове.

Слабите жени изглеждат добре в многослойни дрехи. Избирайки дрехите, трябва да се отделя специално внимание на детайлите. Слабите жени трябва да избират дрехи с къдри, волани, горни джобове, хоризонтални райета. Полите е добре да бъдат с форма на камбана. Добре ще стои също широк колан с драпирана пола.

Въобще, в магазините има огромно количество дрехи, предназначени за слабите жени. Най-важното е при избора да проявявате вкус и да се съобразявате с вашата фигура. Тогава вие ще можете да подберете дрехи, в които ще изглеждате отлично.