Маркови дрехи, outlet

 

 

GRAND е бързо развиващ се търговски център в сърцето на град Пловдив. Обектът е впечатляващ по своя мащаб и визия и предлага оригинална концепция за търговия, развлечение и работа. ТЦ ГРАНД - Пловдив допринася за европейския имидж на град Пловдив и за популяризирането на града като търговска и бизнес дестинация.

Стоките в магазина са с гарантирано високо качество от известни търговски марки в България и света. Приятната среда, стилно подредените магазини и усмихнатите служители правят пазаруването в Търговски център "ГРАНД" удоволствие.

GRAND е разположен в центъра на гр.Пловдив на улица „Капитан Райчо” № 56 и е с обща разгърната търговска площ от над 27 000 кв.метра. Изграден е на 6 нива :

I ниво: подземен паркинг, 109 парко-места, Дискотека,

II ниво: Хипермаркет “САНИ”- цял етаж,

III и IV ниво: 1-етаж, 2 етаж – търговски площи,аптека, търговски банки и туристическа агенция

IV ниво: 3 търговски етаж – магазини, офиси и заведения,

VI ниво: 4 етаж – административен център – офиси и заведения, свързани чрез ескалатор и асансьори, с най-новите системи за сигурност и климатизация.

Търговският комплекс разполага със свободни площи за магазини, офиси, фризьорски салон, детски център и заведения под наем за кратък или дългосрочен период от 5 евро на кв.м..

ТЦ Гранд - Пловдив

ул. "Капитан Райчо" № 56
3 етаж, офис 68
Пловдив

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
032/ 39-13-50
http://www.grandplovdiv.com

 

Магазини в мола

Виж всички магазини...

Новини

Виж всички събития...