Маркови дрехи, outlet

Дита фон Тиз показа първите снимки на своя линия бельо Von Follies

Дита фон Тиз , кралица на бурлеска, актриса, танцьорка и бивша съпруга на Мерилин Менсън. Една от най-шикарно изглеждащите жени на съвременноста.

От ранна възраст Дита се занимава с балет. В колежа тя изучава история на костюма и иска да работи като стилист. Тя е дипломиран дизайнер на костюми. Интереса към изящното дамско бельо е отвежда още на 15 годишна възраст на работа в бутик за луксозно дамско бельо.

Известната американска танцьорка в стил  бурлеск  Дита фон Тиз откри завесата на своята линия  дамско бельо  Von Follies, която ще бъде пусната в продажба през 2012 година.

При създаването на тази линия бельо Дита Фон Тиз се вдъхновявала от облеклото на танцьорките от шоуто бурлеск. Отличително за тази линия бельо са бикините с висока талия, коланите с жартиери за чорапи и корсетите. Като начало на новата линия бельо ще могат да се радват австралийските дами , но в бъдеще Дита Фон Тиз смята да я разпострани и в други страни.

По думите на Дита Фон Тиз , за нея е много важно бельото от тази линия да подхожда на всички жени , без значение от размера, който те носят. По тази причина колекцията бельо ще  включва  различни размери бикини и сутиени.

Вижте още за:

Перфектната Дита фон Тийз

Магазини в мола

Виж всички магазини...