Маркови дрехи, outlet

 

Маркет Център е търговски комплекс намиращ се на ул. Капитан Райчо. Една от емблематичните за град Пловдив сгради в съвременен стил. Ай Ди Ел бе изпълнител на довършителните работи в сградата.

В Маркет Център се намира известната бирария, предлагаща жива бира Ale House и нощен бар Pasha, като Ай Ди Ел извърши всички преустройсва на помещенията, скрито осветление, декоративни детайли, сводове изпълнени от гипсокартон, шпакловки, боядисване и др.

Строителна компания Ай Ди Ел бе основен изпълнител на довършителните работи в сградата.

Всички преградни стени и предстенни обшивки са изпълнени с гипсокартонени плоскости на KNAUF Германия, като в санитарните помещения са монтирани влагоустойчиви такива. Направена е вътрешна топло и шумоизолация с минерална вата- ISOVER ACUSTO. Окачените тавани са по системите за сухо строителство на KNAUF, растерните тавани са изпълнени с продукти на OWA Германия. Всички повърхности са шпакловани и боядисани с продукти на Caparol.

 

 

Китайски ресторант Елегант

Китайски ресторант Елегант се намира в идеалния център на гр. Пловдив,

 

 


в сградата на МАРКЕТ ЦЕНТЪР.
Работи всеки ден от 10:30 до 24:00 часа

Read more...

Жива бира потече в Маркет център

След София и Пловдив се сдоби с бирария Ale House. Единственото място в България, където се предлага жива бира, която всеки си налива сам. Името на Ale House се превежда буквално като пивница, но спокойно можем да я наречем и дом на живото пиво

Read more...

Магазини в мола

Виж всички магазини...

Новини

Виж всички събития...