Маркови дрехи, outlet

Жива бира потече в Маркет център

лед София и Пловдив се сдоби с бирария Ale House. Единственото място в България, където се предлага жива бира, която всеки си налива сам. Името на Ale House се превежда буквално като пивница, но спокойно можем да я наречем и дом на живото пиво - даже образцов, ако дадем оценка на обстановката и обзавеждането от масивно тъмно дърво и кожа. Вече на много места сервират жива бира - нефилтрирана, без допълнителна обработка и консерванти, обаче навсякъде чакаме барманът или сервитьорът да ни я поднесе. В Ale House е внедрена уникална система, неизползвана досега по българските земи - от огромни съдове за доферментация живото пиво циркулира по тръби из цялото заведение и потича с едно натискане на кранчето директно в чашата ви, а брояч отмерва колко сте си сипали.

Ветко Арабаджиев, заедно със съпругата Маринела и дъщерята Александра бях сред първите гости, пожелали „“да върви на бира” на новооткритата бирария Ale House за живо пиво в Маркет Център в Пловдив.

Все още си приличате много, констатираха приятели, заглеждайки се в Маринела и членът на СЕМ Ани Хаджиева. Заради сходните си черти в града на тепетата те са известни като двете сестри, макар че нямат роднинска връзка

Магазини в мола

Виж всички магазини...