Плюшените играчки на Амек – изкушение за всяко дете

 

Производството на детски играчки е голямо предизвикателство за всяка една фирма и успешната играчка е тази, която най-големите критици одобрят – а те са, разбира се, децата.

Децата искат да имат винаги нови и нови играчки. Малчуганите обичат играчките и колкото повече имат, толкова повече се забавляват. Затова всеки, който присъства да пазара на детските изкушения  от дълго време, е изграден професионалист и умее да предлага винаги нещо ново и интересно за децата.

За фирма Амек Тойс детската играчка е основна цел, а това е добрата играчка, която е съобразена с всички изисквания за един такъв артикул. Разбира се, дизайнът на плюшените играчки, произвеждани от фирмата, се е променял през годините и ще продължава да се променя, но с качеството никога не е имало компромис, което прави предложенията на производителя винаги конкурентни и желани на пазара.

Направата на детска играчка е постоянно предизвикателство за целия екип на фирмата, които дава всичко от себе за максимални резултати. Високите критерии са както при подбора на материите и съпътстващите матерали за ушиването на играчките, така и при дизайна, съчетанието на цветовете, изборът на мелодия при пеещите плюшки.

Разбира се, играчките трябва да са обозначени – за каква възрастова група са предназначени, дали са подходящи само за определена възраст или са по-универсални. При производството им се посочва от какви материали са направени, могат ли да бъдат намокрени и всички други необходими изисквания според европейските стандарти.

От Амек Тойс държат и активно да подпомагат творческите заложби на децата, затова фирмата е активна в организирането на обществени инициативи, които да стимулират детското въображение и любознателност.

Децата винаги ни водят напред и усешат промените, а играчките са средството, чрез което опознават света и го обикват. Да направиш една детска играчка е голямо приключение и много задължаващо, защото малчуганите ще те оценят искрено и лично – за всяка играчка!!! А децата определено харесват плюшените играчки на АМЕК ТОЙС!