Безопасни плюшени играчки на Амек Тойс

 

Когато купуваш плюшка за детето ти или за любимия човек държиш тя да е качествена, да е направена от подходяща материя, багрите да са издръжливи и не на последно място – да изглежда добре. Всички тези фактори правят избора на вашата играчка предизвикателство, но пък когато се сдобиете с подходящата такава, няма да съжалявате.

Фирма Амек Тойс има дългогодишна традиция в производството и направата на плюшени играчки както за малки, така и за порастнали деца. С течение на годините тенденциите при играчките се променят, но има някои неща, които винаги ще бъдат част от процеса на направата на една играчка.

Едно от най-важните неща, които определят качествените плюшени играчки, е от какъв материал са направени и дали той е обработен по подходящия начин. Това условие за хубава играчка е важно, защото децата са чувствителни и при допир плюшката трябва да им хареса. Ако материята е добра, избраната плюшка ще е най-подходящата играчка за детето.

Материалите са избрани внимателно, така че да не предизвикват алергии на нежната кожа на детето.

Обработката на самия материал за играчката е съществена, защото се избират безвредни багри, които не съдържат силни химикали, но същевременно цветът е устойчив. Така слънчевото жълто и небесно синьото няма да се променят.

Ако плюшената играчка е предназначена за съвсем малки деца, от значение е да няма лесно отделящи се части, които лесно могат да бъдат погълнати от бебето. Поради тази причина бебешките играчки на фирмата са с бродирани очички, което предпазва мъниците.

Играчките трябва да са зашити с добри материали, което пък ще попречи детето ви да ги скъса при неколкократна игра.

Освен качеството, разнообразието от материи, цветове, музикалният фон и различните форми ви дават възможност да избирате от голям асортимент и така винаги ще се сдобиете с най-доброто.

А най-важното е детското щастие, което не може да бъде заменено с нищо друго. Зарадвайте децата си с най-добрата играчка, която да направи детските им дни незабравими!