Щастливи хора с щастливи играчки

Фирма АМЕК ТОЙС присъства на българския пазар от дълго време, през което се е наложила като търговска марка с качествената си продукция и интересен дизайн. В Амек Тойс  произвеждат голям и разнообразен асортимент от играчки, които са не само атрактивни на външен вид, но и отговарят на всички изисквания за качество и безопасност.

Играчките на фирмата са обединени в няколко категории – детски играчки, бебешки играчки, за Свети Валентин, коледни играчки и дизайнерски.

Всички произведени играчки имат сертификат за качество, на достъпни цени са и за улеснение могат да  бъдат поръчани само с едно кликване на мишката.

Големият избор ще ви помогне да подарите най-желаната играчка и да зарадвате детето си с плюшено слонче, мече, куче, котка, зайче, дори и овца. Различните животни се предлагат и в богата цветова палитра, за да има за всеки вкус.

Можете да зарадвате не само детето си – артикулите за Свети Валентин са прекрасна възможност да зарадвате човека до себе си и да му подарите нещо, което ще остане като скъп спомен от празничния ден. Червено сърце или закачлив Купидон – това са само част от възможните неща, с които можете да покажете на някого колко много го обичате.

А за наистина най-малките ще откриете всякакви дрънкалки, които са музикални, има и светещи и аксесоари за количката на бебето. А защо не и една удобна възглавничка за по-доброто спане на детето ви. Всички те са безопасни и гарантират вашето спокойствие за малчуганите.

Shtastlivi-hora

Коледните изненади са най-чаканите от децата и затова от АМЕК ТОЙС са се постарали разнообразието от подаръци за този светъл празник да е голямо и да има за всяко дете по нещо – няма да останете разочаровани. А нищо чудно и да харесате нещо за себе си – всички носим по нещо детско в себе си и кой не обича да получава подаръци.

Фирмата предлага и специални кукловодски играчки, които са за всички любители на домашния театър и ще разнообразят не само децата ви, но и вашето ежедневие.

А най-важната цел на всяка играчка е радостта, която носи. С всяка една плюшена такава някой става поне малко по-щастлив. Положителните емоции, които играчките носят, правят изработката и производството им истинско предизвикателство и удоволствие за целия екип на АМЕК ТОЙС.