Новата колекция KENZO х Vans 2013

През месец март 2013 год. беше отпразнувано успешното сътрудничество между KENZO x Vans. През януари 2012 г., творческия директор на KENZO Умберто Леон и Керъл Лим, заминаха за Тайланд, за да посетят величествените и впечатляващи азиатски джунгли. Животните, изобилстващи в тази екосистема са уникални в целия свят: редки слонове, игриви маймуни и безброй влечуги, но най-важното  е тигърът - царят на джунглата.

 

Именно там, в джунглата, Умберто и Карол по щасттлива случайност видяха това, което в последствие стана главното вдъхновение за създаването на принтовете на колекцията пролет-лято 2013 от модна къща KENZO – димен леопард.

 

Умберто и Карол стигат до заключението, че такива привличащи и съблазнителни неща от  KENZO ще са много подходящи за следващата колекция на Vans, и предлагат шест различни и динамични  цветови комбинации  за щампи на димен леопард  в различни отенъци - охра, оранжево, синьо, зелено и каки. В тези щампи са представени новите Vans authentic and Slip-On Vans.

Ексклузивното представяне на колекция Пролет 2013 и успешното сътрудничество на Vans с марката Kenzo се състоя  в Париж на 3 март в нощен  клуб «Le Balajo». Партито се проведе в стила на 90-те години, което приятно изненада гостите, в това число модела Karli Клос и холивудската актриса Джесика Алба , които с удуволствие танцуваха на фънк музиката от Lady Мис Киер.

Новата колекция на KENZO x Vans ще бъде представена от първи април 2013 год. в магазините на KENZO, а също така и в някои търговски партньори, като Opening Ceremony, Colette, Lane Crawford and IT China!