Beyonce – лице на лятната колекция на H&M

Beyonce с всички сили се стреми да навлезе в света на модата. Нея неедникратно са я включвали в списъците с най-стилните знаменитости. Тя основа собствена марка дрехи. А сега, според слухове става лице на модната марка H&M.

Както е известно, тази работа се възлага само на само най-модерните и популярни звезди. Свои колекции за H&M са правили известни модни къщи като Versace, Lanvin, Marni, Jimmy Choo. А през есента на 2012 г. по рафтовете на магазините се появи и колекция на Maison Martin Margiela. Освен това,рекламно лице на есенно-зимната колеция на H&M беше Lana Del Rey, която по-късно бе поканена да рекламира Versace.

 

Beyonce изглежда е наследник на Lana Del Rey. Съгласно неофициална информация, Beyonce е взела участие в рекламната фотосесия на H&M на Бахамските острови. Звездата се появила в ярки отделни бански с тропически мотиви. Възможно е този бански да е от лятната колекция на H&M.

Също така в "Twitter" един от танцьорите на Бионсе публикува  загадъчно съобщение: „ Първия ден на изпитание на Бахамите. H&M е в пълна бойна готовност.....Тръгваме!“По-късно съобщението било премахнато.

От пресслужбата на H & M, която беше нападната от журналисти на The Telegraph са казали, че няма да коментират слуховете, но и не са отрекли. Така че, Beyonce би могла да бъде новото рекламно лице на марката. Между другото, певицата е подписала договор с Pepsi, така че графика и за 2013 г. ще бъде повече от зает.