Маркови дрехи, outlet

 

Русенци имат своето място за отдих и развлечение. Мега Мол Русе е разположен в близост до брега на река Дунав. Той е с лице на две улици - бул. "Придунавски" и ул. "Независимост". На една ръка разстояние са Паркът на младежта и основната пешеходна зона на града – ул. "Александровска". Търговско-развлекателният център е съвместен проект на листвания на лондонската фондова борса фонд European Convergence Development Company Limited (ECDC) и българската компания "Мегахим" АД. Архитектурният проект е дело на британското архитектурно студио Chapman Taylor, световен лидер в проектирането на търговски обекти.

Мега Мол е разположен на 48 000 кв.м. РЗП. От тях 17 800 кв.м. е отдаваема търговска площ, в която ще бъдат разположени много световноизвестни и водещи български марки и оператори. Две подземни нива осигуряват 400 паркоместа.

Мега Мол Русе предоставя възможност за приятни мигове на всеки свой посетител. При нас са първите за града ни магазини на много световни модни марки. В развлекателния център ще има от всичко по малко – заведения за бързо хранене, кафетарии от американски тип, боулинг и билярдна зала, кино, детски кът.

 

Красива панорама към Дунава, на която всеки посетител да се наслади – това е водещата идея при изграждане на Мега Мол. Три надземни етажа правят сградата удобна за посетителите и атрактивна за търговците. Привлекателна окачена фасада и просторни вътрешни пространства оформят оригиналния екстериор и интериор. Супермаркетът Пикадили на партерно ниво значително улеснява потребителите, а модерни заведения с неповторима гледка към река Дунав, привличат търсещите спокойствие и отдих.

За първи път в Русе – атракцията Brinc Boll в Мега Мол Русе

С приближаването на астрономическото лято най-новата атракция с водна топка „BRINC BOLL” ще зарадва любителите на екстремните и забавни преживявания в Мега Мол Русе.

Read more...

Повече от 800 талона се бориха за наградите на първоюнската томбола на Мега Мол Русе

Днешната супер първоюнска Мегаландия, която се проведе в Мега Мол Русе, зареди с добро настроение деца и родители. В 11.30 актьорите от група за детски театър КАМИЛА дадоха старт на състезателните игри, в които взеха участие малки, големи и мега големи деца.

Read more...

„Вечните игри” и професиите на големите в Мега Мол Русе

Два дни преди 1 юни щурите игри в Мега Мол Русе не спират. Деца и родители се забавляват заедно с празничните събития, организирани под мотото „Хей, хлапета - да играем!” по случай предстоящия Ден на детето.

Read more...

Магазини в мола

Виж всички магазини...

Новини

Виж всички събития...