Събития

Виж всички събития...

Часовници Tissot

Има една красива история за майсторите на Ренесанса, когато те са правили елементарни неща, но са показвали своето изкуство на ......

Read more...

Новата колекция очила на Dolce & Gabbana

За летния сезон италианската модна марка Dolce & Gabbana представи новата изтънчена колекция женски очила и рамки Dolce & Gabbana Eyewear Flower Collection

Read more...

Райето през пролетта на 2013 год.

Пролетния гардероб задължително трябва да  се състои само от ярки и свежи цветове дрехи. Дантелени поли, рокли на цветя, забавни щампи, ранички, панталони с пъстри щампи и много други.

Read more...

Новият модел часовници на Cartier

Изложбата за часовници SIHH 2013 вече наближава и водещите марки, произвеждащи часовници една след друга  започнаха да вдигат завесата над новостите, които ще представят в края на януари в Женева.

Read more...

Модерните боти за сезон есен-зима 2012-2013

Всички дами, които предпочитат боти, трябва да бъдат удовлетворени от широката дизайнерска палитра и необичайни предложения на известните модни къщи за сезон есен-зима 2012 – 2013.

Read more...

Колекция аксесоари от Alexander McQueen за есен-зима 2012-2013

Sarah Burton, творчески директор на Alexander McQueen нарече представената в Париж колекция есен-зима 2012-2013 - ода за „красиво бъдеще, позитиви, оптимизъм“.

Read more...

Рокли на Victoria Beckham за сезон пролет-лято 2012

Дрехите с марката на Victoria Beckham  се смятат за едни от най-търсените и успешни сред известните личности.  Victoria Beckham  създаде колекция рокли за млади момичета на достъпни цени.

Read more...

Слънчеви очила на Maybach

Колекцията слънчеви очила е плод на съвместно успешно сътрудничество между Maybach и немската фирма IVKO.

Read more...

Маратонките Nike LunarEclipse+2 и сложния експеримент на Джоан Гейр

Много атр художници нееднократно са се решавали на рисковани експерименти и са  създавали за своите модели  втора кожа, като рисуват на тях предмети , дрехи, имитират  кожата на животни, или украсяват тялото с причудливи орнаменти.

Read more...

Kак да бъдем модерни през 2012

Идеално съчетание е от цвета на страстта - червено с кожа на влечуго. Всеки от тях отделно изглежда банално, но обединени заедно е много шик и ще изглеждате ярко и модерно.

Read more...