Рокли на Victoria Beckham за сезон пролет-лято 2012

 

Дрехите с марката на Victoria Beckham  се смятат за едни от най-търсените и успешни сред известните личности.  Victoria Beckham  създаде колекция рокли за млади момичета на достъпни цени.

Ето как ще изглеждат най-модерните момичета през сезон пролет-лято 2012 год.

Рокли с апетитни отенъци на близалки - must-have за сезон пролет –лято 2012 год. Ярките и нежни пастелни тонове изглеждат добре както заедно, така и отделно.

Колекцията рокли не мина без синия цвят с всичките му отенъци. Дори великия Karl Lagerfeld се обърна към него в колекциятз си от Couture.

Тази жълта рокля със забавна щампа сигурно ще бъде по вкуса на романтичните момичета с чувство за хумор.

Victoria Beckham остро чувства модните тенденции и именно за това в колекцията намериха място и рокли в дух 20-те години –  с пола плисе и ниска талия. Независимо от ярката щампа с котки , с такава рокля отлично ще се съчетаят украшения в стил арт- деко.

Victoria Beckham смело съчетава ярките неонови цветове с нежни пастелни тонове.

Рокля с щампа от нежни цветя не само ще помогне за изграждане на романтиче образ, но и ще разкраси всяка фигура , правейки я по-стройна. Една от женските хитрости за скриване недостатъсите на тялото.

И през този сезон няма да минем без червения цвят. Звездите обожават да носят ярки червени панталони, а може би новата всеобща страст ще станат елегантните червени рокли в дух 60-те години.

Строгата яка на тази рокля Victoria Beckham успешно съчетава с романтичната и нежна рокля с облачета.

Виктория Бекъм получи „Оскар” в света на модата