Маркови дрехи, outlet

 

 

Русе е петият по големина и значимост икономически център в България. Територията му е ориентирана по поречието на река Дунав, по протежение на 11 км.

По своето местоположение Русе се явява важен национален транспортен, комуникационен и търговски възел. Градът е най-голямото българско пристанище на река Дунав.

Тук е единственият към момента мост над река Дунав в българския й участък, свързващ Русе със 73-хилядния румънски град Гюргево, който е само на 10 км от Русе. Той е и най-краткият път до четиримилионната румънска столица Букурещ, която пък е само на 60 км от Русе. Русе е предпочитана туристическа дестинация.

Централната част на града е известна с уникалната си архитектура от края на 19 и началото на 20 век. Тя привлича много туристи и гости, които искат да се докоснат до богатото културно и историческо наследство.

През 2007 г. Русе е бил посетен от 32 800 туристи, а през 2008 в града акостират с кораби 38 000 туристи от Западна Европа, скандинавските страни и САЩ. Към началото на 2005 г. в Русе са направени инвестиции по много и различни проекти, допринасящи за развитието на бизнес климата.

В града се развива един от първите в България индустриални паркове.

Русе е измежду логистичните центрове с интермодални терминали, които министерството на транспорта изгражда. В следващите две години в Русенска област предстои да се реализират проекти за над 160 млн. EUR. Изграждането на модерна инфраструктура, отговаряща на потребностите на бизнеса, е приоритет за региона.

Крайдунавският град е и център на редица културни мероприятия с международно участие (Фестивалът Мартенски музикални дни, Джаз Блус Фест, фолклорният фестивал „Златната гъдулка”), изложби, концерти.

Не случайно Русе е наричан „Врата към Европа”. Вратата указва път, който неминуемо трябва да бъде извървян. Заповядайте, елате при нас, в Royal City Center, да го извървим заедно!

Разположен на улица “Александровска” 26 и улица “Олимпи Панов” 7, в непосредствена близост до централния площад “Свобода”, Royal City Center се намира на безспорно най-атрактивното място в Русе. Удобните транспортни връзки, както и наличието на собствен паркинг, го правят лесно достъпен за всички граждани и гости на града.

Royal city center има 5 етажа и разгъната застроена площ от 8500 кв.м., впечетлява с модерен интериор и ефектни фасади, а придвижването от първия до третия етаж става по ескалатори.

 


ул. "Александровска" 26
ул. "Олимпи Панов" 7
Русе
България
7000

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
088 48 22 121

Изложба на Станчо Станчев в Royal city center

Станчо Станчев роден 1942 г започва да рисува още преди да тръгне на училище. По – късно, в продължение на три години, посещава Школата по изобразително изкуство към Градския народен съвет в Русе. Завършва живопис във Великотърновския университет.

Read more...

Заповядайте на Хелоуин в сити център Роял

Заповядайте на Хелоуин в Royal Bar&food. Потопете се в уникална хелоуинска обстановка с тиквени фенери и маски. За всяко дете има осигурени забавни маски. Специално за празника ще се предлагат Хелоуински мъфини - малки кексчета с шоколад. Празнувайте с нас в Royal Bar&food.

Read more...

“Дунав турс” АД представи своя изложба в Royal city center

За първи път “Дунав турс” АД представи своя изложба по случай празника Никулден. Над сто фотографии участваха и бяха подредени в изложбената галерия на търговския комплекс „Роял Сити Център ”.

Read more...

Магазини в мола

Виж всички магазини...

Новини

Виж всички събития...