Събития

Виж всички събития...

SubcategoriesПреди 4 години с откриването на Mall of Sofia беше направена поредната крачка към по-добра визия на столицата ни. Молът промени стила на софиянци и за пазаруване, и за развлечение. Изграден на ключово място с добра инфраструктура и транспортна комуникация, Mall of Sofia може да побере няколко стари универсални магазина. Територията му предлага не само търговски обекти и заведения, но и богат избор от услуги за ангажирания, делови човек.

City Center Sofia (или CCS) е първият модерен търговски център в София, открит през пролетта на 2006. Намиращ се в централната част на София, на ъгъла на булевардите "Черни Връх" и "Арсеналски", разполага с повече от 23,000 квадратни метра търговска площ. В него има над 100 магазина, ресторанти, супермаркет, кино с 6 зали, както и множество услуги. CCS е посещаван от над 6 милиона души годишно и над 3,500 автомобила дневно.

Заповядайте в Сердика Център София, Центърът с най-голямо разнообразие на търговски марки. Със своите над 210 магазина Сердика Център категорично превъзхожда по брой и разнообразие на представените марки всички останали проекти от този тип.

SkyCity Mall в София е разположен на 26 000 м2 в кв. Гео Милев. Търговският комплекс е на четири нива, а развлекателният център на два етажа над търговската част.

Сградата на Централен Универсален Магазин, популярна в България със съкращението ЦУМ, се намира в сърцето на столицата, непосредствено до Министерския съвет, Президенството, както и в близост до Народното събрание. Построен в началото на един от най-старите булеварди на София - бул. „Княз Александър Дондуков", днес ЦУМ е олицетворение на модерния столичен град.

Разположен върху 66 хиляди квадратни метра, най-големият търговски център в България предлага над 178 магазини на водещи международни търговски марки, хипермаркет Карфур, разположен върху 9000 квадратни метра, кино Арена с десет кинопрожекционни зали, места за забавления, фитнес, ресторанти, кафената и кът за хранене.

София Аутлет Център отвори врати за своите клиенти на 5-ти Март 2010.

Ден преди това Министър-председателят на Република България г-н Бойко Борисов отбеляза официалното откриване с прерязване на лентата и обиколка на повече от 70 фирмени аутлет магазина разположени в Центъра.

КОРЕКОМ-ПРИНЦЕС” АД е универсален правоприемник на “Кореком” ЕАД – съществуващо от 1964 г. и на практика най-голямото дружество, осъществявало валутна търговия в страната в продължение на десетилетия.

Отвори врати най-новият търговски център в София - South Mall, разположен в студентски град до Зимния дворец. В центъра ще са представени марки, като Nike, Puma, Refan, ZARA Outlet, Yona Silver и мн. др. Тук ще бъде отворено за пръв път в България и верига за хранене Broaster. Открит бар и виенски салон допълват микса от предтавени магазини.

MRP International ще управлява  активите на България Мол.  Молът ще започне работа с  80% отдадени под наем площи, като за останалите 20% се преговаря в момента и може да отворят врати през първата половина на 2013.

Дейността на MRP International е фокусирана основно върху търговското развитие и  в момента има 135,000 м2 в...