Маркови дрехи, outlet
Облекло от Sinequanone

Стилните маратонки с шипове на Christian Louboutin

Стилните маратонки с шипове на Christian Louboutin от колекцията No Limits  са ориентирани към тези представители на силната половина на човечеството , която не се бои да следва новите и смели тенденции в света на модата.

Тези удивителни маратонки са част от есенно-лятната колекция No Limits , а нейното направление най-добре се характеризира с  предизвикателство към стериотипите.Металните шипове, кожа на зебра и необичайните съчетания на цветове непременно ще ви отличат в тълпата и привлекат вниманието на обкръжаващите.

Великият майстор на елегантни обувки на главозамайващи токчета Christian Louboutin създаде колекция спортни обувки където кецовете и маратонките са украсени с кристали, животински щампи и метални шипове.

Какво пък, сега за мъжете се появи отличната възможност да продемонстрират своята дива, неубоздана натура с помощта на тези страхотни маратонки, както направиха Lil Wayne , Chris Brown, Omarion и Swizz Beatz

Ще очакваме с нетърпение и следващите модели от No Limits, та Christian Louboutin е способен като никой друг да ни удивлява истински.

 

Магазини в мола

Виж всички магазини...