Маркови дрехи, outlet
Облекло от Sinequanone

Принц Уйлям и Кейт Мидълтън ще се преместят в в двореца Кенсингтън

 

Принц Уйлям и Кейт Мидълтън взеха решение да живеят в двореца Кенсингтън.Те ще се настанят в тази част на зданието, където до своята смърт е обитавала принцеса Маргарет , по-младата сестра на кралица Елизабет Втора.

Това ще се случи не по-рано от 2013 год., тъй като апартаментите се нуждаят от основен ремонт .В тях не е живял никой от 10 год. , а и повечето стаи са оформени в любимите цветове на Маргарет – розово и тюркоаз.

Кралицата напълно одобри решението на младото семейсвто да се настанят в четириетабните 20 стайни апартаменти, включващи трапезария, детска стая, художественно студио и неголяма  частна градина на улицата. Херцога и херцогинята на Кеймбридж останаха във възторг от своето бъдещо семейно гнездо , а на Кейт Мидълтън особено се хареса идеята да се грижи за собственна градина.

По предварителна оценка , ремонтът на апартаментите ще излезе на младоженците около 1,5 милиона долара . Част от разходите за ремонта ще бъдат предоставени от Министерството на културата, а останалата сума ще отдели кралското семейство.За съсед по-късно Принц Уйлям и Кейт Мидълтън ще имат по-малкия брат принц Хари, който ще се настани във второто крило на  двореца Кенсингтън.

В момента Уйлям и Кейт живеят в неголям частен дом на остров  Ангълси , Северен Уелс, където херцогът на Кеймбридж преминава задължително военна служба като пилот на спасителен въртолет.

 

Магазини в мола

Виж всички магазини...