Маркови дрехи, outlet
Облекло от Sinequanone

Модико - Добре дошли в света на печатите

Печати „Модико България” предлага пълният асортимент продукти -  фирмени печати, джобни печати, писалки и химикалки с печати, печати за кодово маркиране на яйца, печати за голф топки, датници, номератори и други.


Постоянно разширяваме с нови продукти, които да осигуряват допълнителен комфорт на потребителя.

Изработка на печати за рекламни агенции, ателиета за изработка на печати, търговци на канцеларски материали ,счетоводни къщи, адвокатски кантори, финансови институции и други. Поддръжаме офиси за изработка на печати в София и Пловдив.

Ние предлагаме  различни печати, отличаващи се с иновативен дизайн и атрактивни цветове, години наред  са носители на международна  награда  Reddot design award

Можете да се свържете с нас лесно на телефоните и адресите ни:

Телефон за поръчки: 0879 617 718

Modico Печати - София, бул. "Витоша" 9, етаж 1 ; 02/9800930,
Modico Печати - Пловдив, ул. "Васил Левски" 48 ; 032/20500

Уеб сайт: https://modico.bg/ 

 

 

 

Фирмени печати - кой може да ги използва?

Според законовите норми в страната, право да притежават собствени печати и щемпели имат всички фирми, учреждения и организации, които са юридически лица. Печатите се поставят върху оригинала на издаваните документи след подписа на упълномощените за това лица. Физическите лица имат право да използват щемпели.

Законовата рамка не уточнява каква сила има поставения фирмен печат и кога е задължително да се поставя, но практиката показва, че един документ се счита за валиден и има по-голяма тежест, ако върху него има поставен печат.

Различните държавни и административни институции имат изисквания относно полагането на печат под важни документи и в този смисъл печатите са задължителен атрибут, който показва, че договорът е сключен по всички юридически правила.

От друга страна, полагането на печат няма обвързваща сила и договорите между търговци или две юридически фирми могат да бъдат сключени и без под документите да има поставен печат и това няма да се отрази на достоверността на сключения договор.

Какви са изискванията при направата на печати?

Фирмените печати трябва да съдържат наименованието на фирмата или учреждението, адрес, Булстат (единен идентификационен номер). Няма специални задължителни изисквания за размера, цветовете и шрифта на печатите. Единственото, което не може да присъства в един фирмен печат е националният герб, а единствената препоръка от компании, които предлагат направа на печати като https://modico.bg/ е да се избягва черния цвят, тъй като при копиране на документа копието ще бъде трудно различно от оригиналния документ.

Кой може да изработи фирмени печати и щемпели?

В днешно време има много компании, които предлагат направа на печати, но ако държите на качеството на изработката и стилния дизайн, който да отличава вашите фирмени печати, можете да разгледате продуктите на https://modico.bg/. Компанията е част от световния лидер по производство и продажба на фирмени печати MODICO, така че можете да сте напълно сигурни в качеството и изработката на вашите фирмени печати. 

 

Магазини в мола

Виж всички магазини...