Маркови дрехи, outlet
Облекло от Sinequanone

UPTOWN

UPTOWN e магазин, в който първоначално ще бъдат представени глобалните икони Converse и Nike Sportswear. Nike Sportswear е „casual” категорията дрехи, обувки и аксесоари на американския гигант Nike, създадени от страстта на компанията към спорта, като в същото време се смесват и подобряват традиционен дизайн с нови технологии.
Магазин UPTOWN предлага и елитната марка за луксозни стоки UGG Australia. UGG Australia предлага един достъпен лукс. Нашите продукти се вписват в ежедневието на потребителите, те са модерни, функционални, удобни и достъпни.
Продуктите на UGG Australia се изработват само от най-добрите материали в света и са проектирани с голяма грижа и внимание към детайла.
Овчата кожа, от която са създадени, предлага чувството на удовлетворение както фина коприна. Всяка обувка доставя приятно усещане още от минутата, в която я обуете. Кракът ви е напълно обвит от меката овча кожа и стоите върху меки стъпалки. В много от продуктите се използва материал “Poron” (пяна с памет). Всички UGG Australia обувки минават през строг изпитателен процес, за да се гарантира, че ще пасват на крака по най-добрия начин.
UGG Australia е достъпна марка за луксозни стоки, която предоставя на голям брой потребители възможността да преживеят лукса и удобството, които направиха UGG световен лидер в обувните изделия.

Магазини в мола

Виж всички магазини...