Маркови дрехи, outlet
Облекло от Sinequanone

Manicure Impress

Услугата експресен маникюр е бърза и качествена грижа за ноктите, корекция на формата, цвета и големината им, помощ за тяхната поддръжка. Доста жени и мъже обаче възприемат тази процедура като незадължителна. А истината е, че формата и цвета на маникюра са сред първите впечатления, които оставяме у другите за себе си, те са като визитната картичка за всеки от нас.
Ако и вие мислите така, то непременно трябва да посетите експресната станция за маникюр в София Сити Център. Ако имате нужда от смяна цвета на лака, защото днес сте в синьо или дрес кодът на партито довечера е червен или пък просто предпочитате да сте различни… В обедната почивка или докато пазарувате, консултантите на Маникюр Импрес, използвайки най-новите продукти на CND, ще се погрижат за вас и с лекота ще отговорят на всички ваши желания.
Повече няма да се налага да се притеснявате дали ще успеете да се лакирате вкъщи и дали ще има свободен час в близкия салон за красота. Само трябва да паркирате колата си в подземните гаражи на Сити Център София и без да чакате, да седнете удобно на щанда на „Маникюр импрес”.

Магазини в мола

Виж всички магазини...