Маркови дрехи, outlet
Облекло от Sinequanone

Botique Optique

В магазина са изложени най-новите колекции на водещите производители на очила, сред които: Tiffany and Co, Bvlgari, Boucheron, Korloff, Fred, Mont Blanc, Chanel, Ralph Lauren, Tag Heuer, Chloe, Carriol, Charmant, Louis Lamy, Christian Roth, Emilio Pucci, Cavalli, Dolce & Gabbana, Versace, Prada, Persol, Blumarine, Emanuel Ungaro, Karl Lagerfeld, Dunhill, Mercedes – Benz, Byblos, Trussardi, Ray Ban.
Оптиката предлага най–големия асортимент от слънчеви и диоптрични рамки, контактни лещи и аксесоари, както и пълната производствена гама продукти на световните лидери в областта на диоптричните стъкла (Carl Zeiss, ESSILOR, Rodenstock, INDO, Kodak).
Високото качество на предлаганите продукти и услуги е в съчетание с най-съвременна апаратура. Магазинът е обзаведен с очен кабинет, оборудван с модерна техника за диагностика на зрението.
В стилна и приятна обстановка обучени оптици и консултанти ще Ви помогнат в избора на най-подходящата рамка, ще Ви ориентират в модните тенденции и ще се погрижат да се почувствате уютно. Насладете се на висок стандарт на обслужване и компетентна консултация при избора на очила или лещи.

Магазини в мола

Виж всички магазини...