Маркови дрехи, outlet

Цирк и ангели в чантите на Piero Guidi

Съвместният бизнес на семейство  Guidi  е основан в Урбино през 1970 год.Компанията, произвеждаща аксесоари от кожа носи името на креативния директор Piero Guidi .

Чантите от колекциите на Piero  Guidi постоянно се появяват по страниците на лъскави списания като Glamour, Vogue, Officiel, GQ. Един от най-големите бутици на Piero Guidi е разположен в известния район на Ню Йорк – Сохо, където е съсед на Dolce & Gabbana.

Чантите на Piero  Guidi обожават най-различни хора, например известни личности като Мохамед Али и съпругата му Лони, дъщерите на Мартин Лутър Кинг- Йоланда и Бернис, известния италиански астрофизик Маргарита Хак, Мадона и много други. Хора, от въобще не допиращи се светове, но обединени от любов към марката. Piero  Guidi привлича с това, че не копира от други дизайнери и не пресъздава на основа видяното от тях. Той предлага нещо ново, актуално и оригинално.

В момента най-популярна  колекция на Piero Guidi е - Magic Circus. Чантите са с доста класически форми в стила на Hermes-Birkin bag, украсени с изображения от цирка : клоуни, акробати, жонгльори, циркови животни.На всяка чанта виси необичайно украшение –момиче ангел.

Магазини в мола

Виж всички магазини...