Маркови дрехи, outlet

Refan

ЦУМ,ет. 1, тел.: 02 / 92 60 375

РЕФАН - ВИСША МОДА В БЪЛГАРСКАТА КОЗМЕТИКА

Рефан е една от визитните картички на България пред света. Българската фирма по уникален начин успя да съчетае тенденциите в световната парфюмерия и козметика с националните традиции и дадености. Носител на 11 златни медала.

Рефан се радва на изключителен задграничен интерес. Наложи името си на пет континента като сериозен, универсален и конкурентен производител на маркова козметика. Лансира в световен мащаб широка продуктова гама със специфично балканско ухание, оприличена като "мистерията на българските аромати". Крупен производител на парфюмерия и козметика с високо качество и уникалност.Седемдесет и пет процента от продукцията на Рефан се реализира в странство.

Марковите продукти се радват на радушен прием в над 33 страни по света, а у нас "Рефан" даде възможност на българина да се докосне до бутиковата и висша реномирана козметика. Наричат Рефан "къс от природата", защото продуктите са изградени 100% на базата на натурални етерични масла, а букетът от лечебни билки е неизменна част от състава им.

Превърнала се в мода и стил на ухание, тя дава шанс на всеки потребител да внесе личен стил не само в обличането, но и в начина на парфюмиране.

Необходимо е да се знае, че Рефан ООД притежава система за контрол на качеството в съответствие със стандарта ISO 9001:2000. Рефан ООД е единствената фирма в България, която е разработила технология и рецептура за производство на глицеринова кристална сапунена база.

Рефан няма равен на себе си в производството на сапуни. Утвърдената козметична марка преобърна представата ни за сапуна, като го превърна в шедовър и произведение на изкуството. Безспорно Рефан е българската марка, която е лидер в производството на широка гама от глицеринови, специализирани и парфюмни сапуни с хигиенно, ароматерапевтично и здравословно въздействие.


Серия ЛЮТ ГРЕЙПФРУТНатурален сапун при целулит с етерични масла "Лют Грейпфрут"

Свеж цитрусов сапун с вградена натурална гъба, който тонизира и почиства вашата кожа и я подготвя за борбата с целулита.

Стягащ душ-гел скраб за тяло "Лют Грейпфрут"

Пенливият гел за душ и вана "Лют Грейпфрут" нежно почиства и отстранява старите клетки, поддържа нормално рН на кожата и неутрализира вредното действие на твърдата вода. В резултат на използването му кожата става по-еластична и стегната, благодарение на масажни сфери от морски водорасли, които отварят порите и снабдяват кожата с минерали и витамини. Моделиращ комплекс от Кафеин и Карнитин стимулира метаболизма на мазнините, превръщайки ги в енергия, Екстракт от Лотос - перфектен щит срещу дехидратация на кожата и Етерични масла от Грейпфрут, Черен пипер и Резене - свежа и възбуждаща сетивата комбинация, стимулира кръвообращението, подпомага отделянето на токсични вещества от организма и увеличава неговите защитни функции.

Стягащ лосион за изваян силует "Лют Грейпфрут"

Интензивно средство за ремоделиране на тялото, което изглажда и стяга целулитната кожа чрез моделиращ комплекс от Кафеин и Л-Карнитин - стимулира разграждането на мазнините, превръщайки ги в енергия, Екстракти от Лотос и Женшен - подпомагат правилното хранене на клетките, хидратират кожата и я покриват със защитен филм, запазвайки влагата в нея и етерични масла от Грейпфрут и Черен пипер и Резене - свежа и възбуждаща сетивата комбинация, която прониква бързо в кожата, стимулира кръвообращението и спомага за отделянето на токсични вещества от организма.

Енергизиращ гел срещу портокалова кожа "Лют Грейпфрут"


Лек, копринен и силно овлажняващ гел за дълбок дренаж на зоните с портокалова кожа. Обогатен с енергизиращ растителен комплекс от Кафяви водорасли - проникват дълбоко и освобождават затворените мазнини, в следствие на което релефа на кожата се изглажда, Лотос - перфектен щит срещу дехидратация на кожата, запазва влагата в нея и поддържа еластичността на кожата, Бръшлян и Див кестен - действат дрениращо на задържаната вода в междуклетъчното пространство и освобождават кожата от подутия и подпухнал вид и Етерични масла от Грейпфрут, Черен пипер и Резене - свежа и възбуждаща сетивата комбинация, която прониква бързо в кожата, стимулира кръвообращението и спомага за отделянето на токсични вещества от организма.

Стягащ гел за бюст "Лют Грейпфрут"

Мултиактивен гел създаден да предотврати вредния ефект от гравитацията и да стимулира основните подмладяващи механизми на кожата на бюста и деколтето, благодарение на активните съставки от Африканска Кигелия - стяга и уплътнява кожата и твърдостта на бюста, оформя извивката му, благодарение на фитохормон, близък по структура до женския хормон естроген. Китайски Женшен - наричан още "еликсира на живота" предотвратява стареенето на кожата, подпомагайки правилното хранене на клетките. Лотос - перфектен щит срещу дехидратация на кожата, запазва влагата в нея и така пречи на загубата на еластичност, Български Екстракт и етерично масло от Резене - регулира хормоналното равновесие в организма на жената, като стимулира синтеза на собствен естроген, афродизиак - повишава либидото. Бизаболол - извлечен от високопланинска Лайка, има силно овлажняващо и успокояващо действие. Етерични масла от Грейпфрут и Черен пипер - свежа и възбуждаща сетивата комбинация, която прониква бързо в кожата, стимулира кръвообращението и спомага за отделянето на токсични вещества от организма

 Магазини в мола

Виж всички магазини...