Маркови дрехи, outlet

Altinbas
Холдинг Altinbas е основан в Турция през 1975 година. Притежава най-голямата в Европа фабрика за производство на злато върху застроена площ от 12 000 кв.м и 20 000 кв.м. паркови площи. Капацитетът на производство е 20 тона годишно. Патентованата продукция се изнася в 40 държави, като със своите стандарти за качество името й се превърна в известна и предпочитана марка. Altinbas търгува своите бижута в над 3 000 магазина по целия свят благодарение на своята развита маркетингова мрежа.

Марката присъства в България от 2 000 година. Първият магазин на Altinbas бе открит през 2003 година в ЦУМ. В него марката представя всички линии на своето производство - от широко мащабното в тонове производство на бижута до най-изискания пръстен с диаманти, рубини и смарагди. В ЦУМ марката постигна големи успехи, натрупа опит на българския пазар, създаде над 400 постоянни клиенти с преференциални карти. Altinbas за пръв път прилага на практика в Турция концепцията за маркови магазини в областта на ювелирното производство. Целта й е да създаде 30 луксозни магазина по целия свят.

В магазините Altinbas можете да намерите най-голямо разнообразие от годежни пръстени с диаманти за Вашето "Да!"; колиета само с диаманти за Вашия празник; различни бижута - от класически до екстравагантно обсипани с диаманти, рубини, сапфири, смарагди, аметисти, топази, турмалини, аквамарини; лимитирани бижута от авторски колекции от 14-каратово злато: "Огън и лед", "Златната връзка между имиджа и успеха", "От вечността за вечността".

Магазини в мола

Виж всички магазини...