Маркови дрехи, outlet

Love|LabelsLove/LabeLs


Магазин Love/Labels предлага висок клас алтернативна дамска мода на марките: John Rocha, Yigal Azrouel, Manoush.


John Rocha - Ирландски дизайнер, с португалски и китайски корени. Колекциите му се представят всяка година по време на седмицата на модата в Лондон. Характерно за колекциите му са изключителното качество и иновация на материите. Изгражда собствен стил, който се отличава със силни силуети, неправилна геометрия във формите, която не се натрапва като преувеличен авангардизъм, а подчертава индивидуалното вижадене на дизайнера за алтернативен, женствен силует. Работата му в сферата на архитектурата и вътрешния дизайн му помагат да прилага изключително премерени и точни акценти в обемите и пропорциите на моделите.   Портфолиото му  включва дамска и мъжка мода, бижута и архитектурни проекти. През 1994 г. печели приза Британски дизайнер на годината, през 2002 получава благородническа титла от  Кралица Елизабет.

http://www.johnrocha.ie/


Yigal Azrouel американски дизайнер, с марокански произход. Колекциите му се представят по време на седмицата на модата в Ню Йорк. Предлага модерен прочит на дамския силует, като акцентира върху нови материи и съвременна женственост при моделите. Стилът му е вдъхновен от темпото и улиците на Ню Йорк, градски лукс  за жени индивидуалисти. Придава на моделите и силуетите космополитност, освободеност и флуидност. В последните години един от емблематичните дизайнери за "American look". Предпочитан е от много американски звезди, като някой от моделите му се използват в „Секса и града". През 2004 г. става част от Съвета на американските дизайнери.

http://www.yigal-azrouel.com/


Manoush Марка за дамска мода, която се характеризира с бохо-шик стил и романтични акценти във формите и материите. Моделите са цветни, закачливи, съчетават различни етно елементи. Дизайнерката Фредеик Тру Роа пренася хората в едно дълго пътуване из континенти, племена, ретро и модерни тенденции.

http://www.manoush.com/

Магазини в мола

Виж всички магазини...