Маркови дрехи, outlet

Germanos
Германос Телеком България EАД е част от гръцката група компании Germanos. Веригата е специализирана в предлагането на всички продукти и услуги в сферата на телекомуникациите мобилни телефони, пълна гама аксесоари и всички услуги на Глобул за България. Основна мисия на компанията е „Вашата връзка с технологиите" и за да я следва успешно предлага широко портфолио от технологични продукти - видео и фото камери, преносими компютри, MP3 плейъри, игри и много други. В момента Germanos разполага с 124 магазина в 73 града на страната.Какво предлагаме

- Мобилни телефони
-Аксесоари за мобилни телефони
-Продукти и услуги на Глобул
-Фотоапарати и видеокамери
-Преносими компютри
-MP3 плейъри
-Игри / Конзоли
-Безжични DECT телефони
-Батерии / Консумативи
-Интернет
-Сервиз

Какви са предимствата за клиентите

Разнообразие - В Germanos ще откриете изключително голямо разнообразие от мобилни телефони и технологични продукти - за всякакви нужди, за всички клиенти.Винаги най-новите телефони и технологични продукти. При нас новите продукти пристигат преди всички конкуренти. Конкурентни цени. В нашите магазини всички продукти са на изключително конкурентни цени.

Експертно обслужване

В цялата верига магазини Germanos Ви обслужва висококвалифициран персонал с доказани познания в продажбите на дребно на мобилни телефони и технологични продукти.

Удобство

Ще ни намерите на най-удобните централни локации в цялата страна.

Забавление

При нас ще Ви посрещнат приятелски и е приятно да дойдеш дори и само на „разходка".

Сигурност

В Germanos всички продукти са легален внос, с високо качество и две години гаранция.

Най-добрият сервиз за мобилни телефони

Ние Ви предлагаме сервиз както на място в магазините, така и в централен сервиз. Оторизирани сме от 6-те водещи производители: Nokia, Samsung, Sony Ericsson, Motorola, LG, Alcatel.

Ценности

Германос Телеком България EАД и до този момент се ръководи от стандарти, определяли бизнес ежедневието в компанията от нейното основаване. Надежност - принципът, който стои зад всяко усилие; инициативност - ядрото на всички нови идеи; и последователност - основата на нашето развитие. Това са стандартите, залегнали в центъра на нашата бизнес култура. Всички те са обединени от приятелството като основа, върху която се гради дълготрайна връзка на доверие и уважение към достойнството и различието на хората, местните общества и културите, които те представляват.

Магазини в мола

Виж всички магазини...