Маркови дрехи, outlet

Tissot

Вече повече от 150 години часовниците Tissot се отличават с изключителното си качество и достъпна цена. Производителите на Tissot не забравят факта, че часовниците трябва да предизвикват и емоции, защото очарованието е толкова важно, колкото и сърцето на часовника - неговия механизъм. Tissot често е първият швейцарски часовник, който човек си купува. След това може да си позволи по-скъп и луксозен часовник, но името Tissot ще остане завинаги с него като парола в света на престижните часовници.

Огромната популярност на Tissot се крепи на асортимент, обхващащ всички стилове - класика, дамски шик, спортни и високи технологии, което дава право на Tissot наистина да се нарече "тотална марка". След това идва ред на лоялната цена, постоянната поява на нови модели и развитие на услугите по поддръжка. Хората, носещи Tissot знаят, че на което и кътче на земята да се намират, часовниците им ще бъдат поправени и почистени в сервизите там.
Triumph International е световен лидер в производството на бельо, което днес може да бъде намерено в повече от 120 страни по света. В последните години, марката разшири дейността си в страни като Нова Зенлания, Канада, Виетнам, Корея, Шри Ланка, Полша, Чехия, Русия и на много други места, но първата фабрика в Хойбах (Heubach) продължава да функционира. Triumph International отчита особеностите на женската фигура в различните региони по света и пуска за тях специални модели.

Магазини в мола

Виж всички магазини...