Маркови дрехи, outlet

Adidas

Магазинът на adidas в ЦУМ предлага на истинските ценители разнообразие от изключителни продуктови линии, включващи облекла, обувки и аксесоари. Спортните стоки, които може да намерите тук са от двете най-популярни дивизии на световноизвестната марка - adidas Originals и adidas Women.

adidas Originals е част от дивизията adidas и представя истинското сливане на автентичния спортен стил с глобалния стрийт фешън. Originals черпи вдъхновение от историята и дава съвремена интерпретация на любими модели от миналото, разказвайки тяхната история. Продуктите от Originals са ясно разпознаваеми и се отличават с логото Trefoil, представено през 1972 г.

Колекцията Есен/Зима 2008 на adidas Originals e празник на оригиналните идеи, вдъхновени от култове модели от миналото, от висшата мода, от съвременните музикални стилове... Марката отново разчита на почитателите на широкия асортимент стилни облекла и обувки. За разлика от кампаниите си от 70-те години не парадира с различните видове спорт, а заляга на универсалността на спортните облекла.

Celebrate Originality е мотото на adidas Originals за новият сезон и този призив се чете във всичките линии: Grun, Sounds of the City, Handbags for Feet, Original Games, Respect M.E., Coastal и др. Това са модели облекла, обувки и аксесоари, в които се заличава границата между спорт и стил.

Идеята на Ади Даслер, основателят на компанията, да осигури възможно най-добрата екипировка за всеки спортист в специфичната му дисциплина от години е реалност, а трите основни принципа при производството на продуктите с марката adidas: да бъдат възможно най-функционални, съобразно изискванията на спорта, да предпазват от травми и да бъдат максимално издръжливи, се превръщат в печеливша стратегия за компанията.

Магазини в мола

Виж всички магазини...