Маркови дрехи, outlet

Marino Costa

"MARINO COSTA" е търговска марка, създадена през 1994г.

"MARINO COSTA" се явява като синтез и продължител нa дългогодишните традиции и опит на правенето на обувки на иберийския полуостров, и по-специално - Португалия.

Първоначално обувките "MARINO COSTA" са лансирани като "Вашите обувки от Португалия" (1995), но тъй като в съвременната индустрия вече трудно може да се дефинира един продукт като чисто национален, както по компоненти, така и по място на производство, обувките "MARINO COSTA" вече не могат да бъдат обявени за чисто португалски, още повече, че част от последната колекция е произведена в Италия.

Моделите, които се предлагат на българския пазар, могат действително да претендират за уникалност. Първо, те се изработват в малки количества и второ, проектът (вид на всеки елемент от обувката), по който се изработват, е единствено за България.

Обувките с марката "MARINO COSTA" се правят предимно в област на юг от гр.Порто в градчето S.Joao da Madeira. Този район е известен като място, където се правят ръчно едни от най-хубавите обувки в Европа.

Материалите са изцяло обработвани в прочутите кожени фабрики в района на Фиренце, Италия. За елегантните дамски обувки се използва фина ярешка кожа-шевро, за ботите и ботушите мека телешка напа и фин водоустойчив велур. Елегантните и официални мъжки обувки се изработват от телешки кожи - parma, selvagio и crute. Спортните и зимните боти се правят от ambra и cardif (водоустойчив велур).

Официално лице на обувките с марка "MARINO COSTA" е Деси Банова.

Магазини в мола

Виж всички магазини...