Маркови дрехи, outlet

Purple

Магазин Purple предлага луксозни чанти, обувки и аксесоари на марките Nannini, Tosca Blu, Francesco Biasia, Coccinelle и Lorbac.

NANINI

Nannini издига изтънчената женственост на космополитната жена и подкрепя правото на избор, продиктуван от смесица от причини, усещания и чувства, с помощта на елегентен и съвременен стил, без да я превръща в жертва на модата.

TOSCA BLU

TOSCA BLU е марка, която носи младежки и динамичен дух. Сезонните линии от чанти и аксесоари изразяват философията на компанията, която се стреми към иновации и отлични постижения. Колекциите на TOSCA BLU се творят в няколко линии, всяка от които е свързана със серия продукти за цялостна визия. Оригинален и функционален модерен дизайн, внимателна селекция на материалите и продължителен процес на проучване и развитие - именно това е ключа към успеха на TOSCA BLU вече повече от седем години. Линията на марката е ориентирана към голямо разнообразие и диапазон от продукти и привлича вниманието на клиенти с различни желания и стил - от тинейджъри до бизнесдами.

Francesco Biasia

"New idea of luxury" - така се характеризира философията на Francesco Biasia, една компания, която вече повече от 30 години създава чанти и аксеоари от кожа и текстил. Изделията на тази марка се отличават с изискана ръчна изработка, екологичност на материалите и оригинален дизайн.

LORBAC

Колекциите с марката LORBAC включват класически и стилни модели, зачитайки желанията на огромната клиентела и в частност на жените, които искат да притежават удобни и модерни обувки.

PURA LOPEZ

Марката PURA LOPEZ носи името на своя дизайнер Pura Lopez. Нейният перфекционизъм и желание сама да създава това, върху което работи, я издига до всепризната известност не само в испанската модна индустрия но и по света.

Coccinelle

Днес Coccinelle е една от водещите марки в производството на кожени изделия. Стилът Coccinelle е синоним на елегантност и непринуденост. Той е създаден за съвременни динамични жени, които знаят точно как да съчетаят естетиката с практичността. Coccinelle е идея, коиято винаги е в движение, където единствените непоколебими аспекти са респектът към женствеността и вниманието към интерпретацията на модните тенденции.


Магазини в мола

Виж всички магазини...