Маркови дрехи, outlet

Преди 4 години с откриването на Mall of Sofia беше направена поредната крачка към по-добра визия на столицата ни. Молът промени стила на софиянци и за пазаруване, и за развлечение. Изграден на ключово място с добра инфраструктура и транспортна комуникация, Mall of Sofia може да побере няколко стари универсални магазина. Територията му предлага не само търговски обекти и заведения, но и богат избор от услуги за ангажирания, делови човек.

Mall of Sofia е замислен, реализиран и управляван с мисъл за хората, които имат нужда от по-практични делници и по-цветни празници. Той събира в едно обозримо пространство почти всички страни на социалния ни живот – от работата, през културните развлечения, обществените контакти и дозата лична суета, до съвсем елементарните, битови услуги.

Mall of Sofia е част от промяната на столичния пейзаж. Със съчетанието на лукс и практична уредба, изобилие и разнообразие от стоки и услуги, комплексът прави живота ни – личен, семеен и делови – със сигурност по-добър и ни подарява делници и уикенди без стрес, спокойни и комфортни.

Комплексът е огромно като площ и сложно като организация пространство и за да изпълнява функциите си успешно, са необходими опит и професионализъм в управлението. В случая с Mall of Sofia, инвеститорите са представители на компании с традиции в строителството и мениджмънта на подобни обекти – което осигурява липсата на хаос и гарантира приятното прекарване.

Avestus Capital Partners е създадена през 1989 в Дъблин, Ирландия, с насоченост към финансиране и развиване на недвижима собственост. Инвестициите на компанията обхващат обекти в Европа, Обединеното кралство и САЩ.

General Electric Commercial Finance Real Estate има 34 офиса из цяла Северна Америка, Европа, Австралия/Нова Зеландия. Като една от най-бързо развиващите се фирми под шапката на компанията-майка, отбелязва ръст от над 10% за последните 10 години.

София 1303
бул. "Стамболийски" N 101
Карта

тел. (+359 2) 929 33 77
факс (+359 2) 929 33 00

email : This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Гала примиера

Mall of Sofia разполага с изключително модерени кинозали в които можете да прекарате незабравими часове.

Read more...

ПРОМОЦИЯ МАРТ 3 ПРОДУКТА НА СУПЕР ЦЕНА!

Golden Rose Moisturizing Cream Foundation/ Овлажняващ фон дьо тен на СУПЕР ЦЕНА 3.99лв!

Read more...

За модните тенденции пролет/лято 2011

За топлите месеци на 2011 година отново харесваме бледите цветове- бяло, бежово, сиво, бледорозово Ви карат да се чувствате като нежна градска фея.

 

Read more...

Новини

Виж всички събития...