Маркови дрехи, outlet

Germanos

 

работно време : 10:00 -22:00
местоположение :приземен етаж
www.germanos.bg

Германос Телеком България EАД е част от гръцката група компании Germanos. Фирмата стартира първата професионална верига магазини за телекомуникационни продукти и услуги в България през 2000 г., като с това дава началото на организираната търговия с технологични продукти в страната. Собственикът на GLOBUL - Cosmote SA притежава 62.75 % от групата Germanos.

Germanos е лидер на пазара на мобилни технологии в България – със своите 133 магазина в 75 града, компанията е най-голямата верига магазини за телекомуникационни продукти и услуги в страната.

Germanos е най-активният иноватор на пазара на мобилни технологии в България - веригата представя за първи път в България много от последните достижения на световния пазар в сътрудничество с лидерите сред производителите. Компанията предлага на клиентите си изключително разнообразие от мобилни телефони и аксесоари за тях, МР3 плеъри, цифрови фотоапарати и видеокамери, преносими компютри, игри и всички услуги на GLOBUL.

Germanos предлага също така много интересни и уникални за пазара услуги – сервизен паспорт с безплатни услуги за закупения мобилен телефон, ваучери за подарък, билети за международни концерти, събития и футболни мачове. През месец ноември 2007г.

Germanos стартира за първи път в България още една оригинална услуга - застраховката за мобилен телефон G-protect. В магазините от веригата клиентите може да се абонират за сателитна телевизия ITV Partner и да платят сметката си, както и сметката за стационарния си телефон, да закупят високоскоростен ADSL интернет. Централният сервиз Германос e оторизиран сервиз на Sony Ericsson, Samsung, Motorola, Alcatel, Siemens

В приятна и модерна обстановка клиентите на Germanos могат да избират от голямо разнообразие на мобилни телефони, аксесоари за тях, фото и видео камери, MP3 плейъри, лаптопи и други. Магазините предлагат всички продукти и услуги на Globul и възможност за плащане на месечните сметки към Globul. Клиентите имат възможност да разгледат изложените мобилни телефони и да изпробват техните функции. Germanos предлага и допълнителни услуги като сервиз на мобилни телефони, прехвърляне на телефонния указател от стария в новия телефон, ваучери за подарък и много други. В магазинът на Germanos може да се закупуват стоки на изплащане

Магазини в мола

Виж всички магазини...