Маркови дрехи, outlet

Adidas

 

Магазин на adidas в Mall of Sofia, предлага на истинските ценители разнообразие от  изключителни продуктови линии, включващи облекла, обувки и аксесоари.  Спортните стоки, които може да намерите тук са от двете най-популярни дивизии    на световноизвестната марка - adidas Sports Performance и adidas Originals. 

Adidas Sport Performance е изцяло фокусирана към атлетите, за които максимално доброто представяне от основно значение, но в същото време не подценяват стила. Създадени за пазара на спортни стоки, но притежаващи дизайнерска привлекателност, Sport Performance са удачен избор не само за спорт. Предлагат се различни модели спортни обувки и екипировки за тенис, атлетика, баскетбол, футбол, плуване, фитнес и т.н. 

Adidas Originals е част от дивизията adidas Originals и представя истинското сливане на автентичния спортен стил с глобалния стрийт фешън. Originals черпи вдъхновение от историята и дава съвремена интерпретация на любими модели от миналото, разказвайки тяхната история. Продуктите от Originals са ясно разпознаваеми и се отличават с логото Trefoil, представено през 1972 г. 

Идеята на Ади Даслер, основателят на компанията, да осигури възможно най-добрата екипировка за всеки спортист в специфичната му дисциплина от години е реалност, а трите основни принципа при производството на продуктите с марката adidas: да бъдат възможно най-функционални съобразно изискванията на спорта, да предпазват от травми и да бъдат максимално издръжливи, се превръщат в печеливша стратегия за компанията.

 

работно време : 10:00 -22:00
местоположение : 1 етаж, ляво от ескалатора
www.adidas.com

 

Магазини в мола

Виж всички магазини...