Gucci пусна чанта в чест на Кейт Мидълтън

След като стана известно, че Кейт Мидълтън е бременна, светът започна да полуддява. Сега всички се чудят какво дете ще роди херцогинята – наследник или наследница, как ще нарекат детето на Kate Middleton и принц Уйлям.  На кралската двойка започнаха да посвещават нови сувенири и луксозни стоки.

Например, бременната Kate Middleton е станала сувенир. В магазина на известната в Неапол улица Сан Грегорио Армено сега може да се купи статуетка във вид на британската двойка. Херцога и херцогинята са облечени в сватбени дрехи и изглеждат почти както по време на сватбата на Уйлям и Кейт. Принцът е облечен в червен мундир с ярко синя лента, а Кейт в разкошна бяла рокля на Alexander Mc Queen и внушителни размери на корема.

А сега във Флоренция можете да си купите чанта Guccio Gucci, посветена на бременната Кейт. Това е практичен и лаконичен модел в кафяв цвят с две дръжки, голям джоб и четка под формата на ресни от кожа. Чантата е много удобна и просторна. По време на светски приеми ние сме свикнали да виждаме херцогинята с малки чанти, но извън камерите тя предпочита ежедневни и удобни вещи, така че от това «посвещение» тя може да остане напълно доволна.

Pippa от Modalu

Миналата година в Лондон се появи чанта Pippa от Modalu,  посветена на Пипа Мидълтън. С този модел от сива кожа Пипа се появи в деня след сватбата на сестра си.  Pippa от Modalu стана лидер в продажбите.

 


Чанта – телефон на Judith Leiber