Произведено в Италия: чанти и обувки на Gilda Tonelli

Надписът Произведено в Италия”  на кожени чанти и обувки, не е просто фраза, тя е гаранция за качество, често означава ръчна изработка от италиански майстори. Стилните  чанти и обувки на Gilda Tonelli от естествена кожа са създадени, за да бъдат с вас както в ежедневните, така и в специалните случаи. За жените и мъжете, които ценят качеството и стила.

Чанти, обувки и други аксесоари стават все по-важни фактори за създаване на индивидуален стил, така че всички продукти от Gilda Tonelli не просто да следват модните тенденции, но изразяват вашата индивидуалност.

Историята на тази италианска марка днес е забулена в мистерия и според  различните източници има малко разминаване. Но има и достверна информация, предприемаческата и творческа хармония на тримата братя Tonelli  намери своето отражение в създаването на семеен бизнес, с който те искали  да покажат своята любов към родителите си. Майка им  се казва Gilda.

През 1979 год. в Италия има тласък на промишленото развитие, по-специално проиводството на кожени изделия. Италия преживява бум в развитието на промишлеността и едни от най-далновидните предпринимателски умове – децата на фермерите, след  много години опити в работилници за кожа сами стават предприемачи. Те усвоили изработката на чанти и кожени аксесоари. Минали десетилетия и братята Tonelli  завоюват име, което сега в целия свят е синоним на качество, истинско Made in Italy.

 

Gucci пусна чанта в чест на Кейт Мидълтън

Най-необичайните модели обувки за сезона