Рекламната кампания на Zara - есен 2013 за мъже

В есенната рекламна кампания на испанската марка  Zara се снимаха професионални топ- модели като: французина Arthur Gosse, бразилския топ-модел Marlon Teixeira и американския модел от украински произход Yuri Pleskun.

За есен 2013 Zara пусна няколко рекламни кампании за мъже, жени и деца. Компанията Zara  пуска ежегодно повече от 1000 нови дизайна! Новата мъжка колекция на Zara  за есен 2013 е вдъхновена от от френските марки  Saint Laurent, Balmain, както  и много други. Черно-белият стил на кампанията се съчетава добре по настроение с основните цветове на колекцията на  Zara: сивия и черния тон съставляват голяма част от колекцията за мъжете. Черно-белите снимки на тази кампания само подчертават елегантността и благородството на кройките на стилните дрехи за мъже. Класическата кройка на Zara, така разпознаваемия шик ще стане  перфектният компаньон на всеки мъж.

Снимките се проведоха в Будапеща, град който с всяка година става все по-привлекателен за модните туристи. Тук има дори специална улицата - Fashion Street, а на булевард Андраши има много бутици от световна класа. За своите снимки ZARA избра по-острото, промишлено лице на града. Черно-белите снимки напълно ни пренасят в подземните подлези, гари, изоставените фабрики.