Маркови дрехи, outlet

 

 

Заповядайте в Сердика Център София, Центърът с най-голямо разнообразие на търговски марки. Със своите над 210 магазина Сердика Център категорично превъзхожда по брой и разнообразие на представените марки всички останали проекти от този тип.
Онзи, който е казал, че щастие не се купува с пари, просто не е знаел къде да пазарува. Това заключение принадлежи на Бо Дерек, актриса и модел (която пазарува в Лос Анджелис само защото й е доста по-близо от „Ситняково“), но е напълно валидно за Сердика Център.

Подбрали сме както международни вериги, които стъпват за първи път на българския пазар, така и отдавна познати, утвърдени брандове. Целта ни е всеки наш гост да намери това, което търси както по отношение на вида стоки и услуги, така и по отношение на ценовия клас.

Екипът на Сердика Център работи за Вас, нашите посетители. Целта ни е да осигурим на клиентите си максимално приветлива и уютна атмосфера за пазаруване, за да го превърнем в едно емоционално преживяване.

Иначе казано, Сердика Център е вашето място за намирането на онова щастие, което според Бо Дерек може да се купи с пари.

 ЕЦЕ Проектмениджмънт България ЕООД
Център Мениджмънт
бул. Ситняково 48, ет.3
София 1505,
България
T:+359 2 495 21 21

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.ece.com


Отдаване под наем на търговски площи

Марианна Васева
Лизинг Мениджър

Тел: + 359 2 495 21 30
Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Indigo Summer-Подари си нещо

От 10.05. до 10.06.2011 при покупка над 199 лв. ще Ви подарим подарък - един от нашите висококачествени аксесоари.

Read more...

Покажи в 3 кадъра позитивния облик на твоето семейството

Националният фотоконкурс "Истории от моето семейство" се очаква да провокира хора от различни възрастови групи от цялата страна да открият и покажат картината на съвременното българско семейство с положителен акцент върху неговите ценности.

Read more...

Випуск 2011 – Голямото снимане започва сега!

Andrews/ Fashion Studio обявява предизвикателство към всички абитуриенти от Випуск 2011! Грабвайте фотоапарата и се пригответе за “Голямото снимане”.

Read more...

Магазини в мола

Виж всички магазини...

Новини

Виж всички събития...