Маркови дрехи, outlet

Пикадили

 

Местоположение: Етаж -1 обект № 21
Телефон: 0893 62 62 77 / 656
Управител: Елена Параскова

 

Oписание:
„Пикадили“ е верига супермаркети с над 15-годишна традиции в България. Магазините й са изградени съобразно световните тенденции в оборудването и технологията на обслужване. С дейността си Пикадили заема водеща позиция на пазара на съвременните форми на търговия с хранителни стоки в България (супермаркети и хипермаркети).
Веригата разполага с обекти със средна търговска площ 2 000 - 4 500 кв.м и обекти от типа corner shop с марката „Пикадили Експрес“.
Предимствата, които „Пикадили“ осигурява, са доброто познаване на местния пазар, уютната обстановка за пазаруване, персоналното обслужване, добрият избор на стоки, разнообразието от съпътстващи услуги, придаващи добавена стойност към пазаруването, собствената програма за лоялни клиентии постоянните инвестиции в съвременни технологии.
Пикадили в Сердика Център е най-модерният супермаркет на водещата търговска верига. Супермаркетът е разположен върху площ от 4600 кв. м., което го прави най-големият обект на Пикадили.
Супермаркетът предлага на своите клиенти увеличен асортимент над 25000 висококачествени артикула – хранителни инехранителни стоки, както и отличното обслужване, характерно за Пикадили.
Основните акценти в най-модерния супермаркет са пекарната, предлагаща прясно изпечени след втасване на място хлебни изделия; разширен рибен щанд с голямо разнообразие от прясна риба, екзотични морски деликатеси и живи омари; специален сектор с вино и разширена бюти-зона.
Интериорът на супермаркета е изключително модерен и е съобразен с най-актуалните тенденции в сферата на обзавеждането натърговски обекти, като напълно отговаря на определението Urban Design. Освен в типичните за Пикадили цветове, интериорът е решен в черната гама, като дори количките за пазаруване и таванът са издържани в най-стилния цвят.

Магазини в мола

Виж всички магазини...