Маркови дрехи, outlet

Mtel

Местоположение: Етаж 0 обект № 109

Телефон: 0882 207 332
Управител: Ивайло Райков


Благодарение на своята активна социална политика, Мобилтел има много награди („Най-голям корпоративен дарител”, „Ивнеститор в човешкия капитал и работната сила”, „Най-голям работодател в зоната на успеха в България”, „Ивеститор в обществото”, „Инвеститор в човешкия капитал”), включително най-голямото отличие на президентската администрация – Почетния знак на Президента на Република България.
Oписание:
Мобилтел е лидер на пазара на телекомуникации в страната и един от най-успешните мобилни оператори в Европа с 5,2 милиона клиента и пазарен дял от 50%.През 2010 година компанията отпразнува своята петнадесета година на българския пазар. За петнадесет години Мобилтел е инвестирал над 2,5 милиарда лева. Инвестициите на телекома, като процент от БВП, са най-високите в рамките на ЕС. В България телеком секторът формира приходи в размер на 5,3% от БВП, в сравнение със стойност от 2,8% за ЕС. Мобилтел има важна роля като двигател на икономиката и обществото в България.

В началото на 2008 година компанията стъпи на фиксирания пазар със своите услуги за стационарен телефон - M-Tel VoiceBox, M-Tel Office Box, M-Tel HomeBox. През следващата година телекомът изненада своите потребители и с висококачествена дигитална телевизия. През 2010 година Мобилтел обяви официално подписването на предварителните договори за придобиване на 100% от два оператора на високоскоростни фиксирани мрежи – Спектър Нет АД и Мегалан Нетуърк ООД. Придобиване на двата водещи алтернативни оператора на оптична мрежа е естествено продължение на последователната стратегия на Мобилтел в качеството му на интегриран телеком оператор, предлагащ цялостни телекомуникационни решения.Компанията има намерение да развие предлагането на броудбанд услугите в страната до нива съответстващи на световните.

През последните години Мобилтел активно инвестира в развитие на своята инфраструктура. Компанията е първата в България и шестнадесетата в света, която усъвършенства мрежата си със супертехнологията HSPA+ – иновация, която позволява скорост на пренос на данни до 21 мегабита в секунда. През 2010 Мобилтел беше първата компания, която направи демонстрация на най-високата скорост за мобилен пренос на данни през 3G мрежа, постигана в страната до момента – 42 мегабита в секунда, като подобна скорост в мобилна мрежа се доближава рязко до предлаганата от фиксираните интернет доставчици и позволява гледането на 3D телевизия през мрежата на оператора.

 

Магазини в мола

Виж всички магазини...