Маркови дрехи, outlet

Andrews Fashion Studio

Andrews/ Fashion Studio е българска марка за мъжко модно облекло! Компанията започва своето развитие още през 1991 година и само няколко години по-късно стартира собствено производство, поради нарастване нуждите на пазара и изключително големия интерес от страна на клиентите. Разрастването на Andrews/ Fashion Studio  логично води до откриването на магазини в цялата страна! Компанията разполага с повече от 15 магазина в най-големите градове, като част от тях се намират в най-големите молове в страната. Този факт е резултат от отличното познаване на българския моден пазар, професионалното управление на бизнеса, и разбира се – увеличаване на клиентите!
Удоволствието да носят дрехи и аксесоари с марката Andrews/ Fashion Studio  имат и мъжете извън България. Компанията предлага моделите си в Белгия, Сърбия, Хърватска, Черна гора, Македония и др. - още един признак за отличното ръководене на бизнеса
Andrews/ Fashion Studio успява да се наложи като предпочитана марки за мъжко облекло в България, предлагайки на своите клиенти пълна гама от облекла и аксесоари за един мъж. Колекциите на Andrews/ Fashion Studio залагат на концепцията Total Look – единственият начин за постигане на перфектната визия – гаранция за отлично самочувствие и успешен бизнес!
Линиите, които Andrews/ Fashion Studio предлага, са подходящи за всяка ситуация от ежедневието на мъжа:
- бизнес – класически и вталени костюми, елегантни ризи, вратовръзки, ръкавели, обувки, палта и др.
- официална – смокинг и прилежащите му аксесоари, официални костюми; обувки и др;
- спортно – елегантна – панталони, ризи, пуловери, жилетки, тренчкот, боти и др.
За клиентите със специални изисквания или нестандартни размери Andrews/ Fashion Studio предлага услугата “Ушиване по мярка”. При нея клиентът има възможността да избира от каталог с висококачествени платове, от които дизайнерите на Andrews/ Fashion Studio ще създадат индивидуален модел, специално изработен за клиента!
Клиенти на Andrews/ Fashion Studio са компании от държавния и частен сектор, както и едни от най-престижните хотели в България, за които компанията предлага услугата “Корпоративно облекло”.

Магазини в мола

Виж всички магазини...