Маркови дрехи, outlet

Fergi

Марката "FERGI" се ражда в началото на 90-те години по идея на г-н Джованни Ферранте,далновиден предприемач и автентичен естет, истински перфекционист и експерт в сложната гама на комплексното предлагане на модни аксесоари, който подхожда с голямо внимание към нуждите на пазара.
През 2005 г. модната къща претърпява развитие в резултат на промените в търсенето, и се трансформира от семейно предприятие в модерна и успешна фирма, която бързо се разраства следвайки модните тенденции на пазара.

Италианският дизайн винаги е бил синоним на авангардност и функционалност с наистина уникален стил, който въплъщава средиземноморския  вкус в модните тенденции.
Ето защо Fergi успява да подчертае колко важно е влиянието на италианския стил,който успява да съчетае по идеален начин качеството на производството с лидерството в сектора.
Fergi старателно проверява всеки детайл от чантите, куфарите  и портфейлите си, които представляват 80% от асортимента на марката.
Модните стоки и аксесоари на Fergi определят съвременните тенденции в модата благодарение на оригиналния си дизайн и уникална форма.
За да се завърши избора на нашите клиенти, ние предлагаме широка гама от аксесоари и украшения: часовници, колани, чадъри, огледала, вратовръзки, несесери и много други.

Магазини в мола

Виж всички магазини...