Маркови дрехи, outlet

Fusion

Магазини “Fusion” представят колекции на световноизвестни модни марки, като FIRETRAP, 55DSL , DIESEL footwear and bags , LACOSTE , MERRELL,CATERPILLAR.
FIRETRAP- Създадена през 1993 Firetrap е енергична ултрамодерна и екстравагантна марка за облекла вдъхновени от street културата и висококачествен деним , която безпрекусловно подкрепя екстравагантните елементи в облеклото и отцептическия дух на британската култура като цяло.
55DSL е създадена през 1994г., вдъхновена от нарастващия интерес на младите хора към активни спортове като сноуборд, сърф и скейтборд и от начина на живот, който ги заобикаля. Активните спортове, музиката и интернет бързо и непрекъснато променят възгледите на младото поколение за живота, модата и спорта.
Сега 55DSL е марка, представляваща мост между модата и градската култура. Тя е създадена специално за младите, следващи модните тенденции хора, които се интересуват или се занимават с активни спортове, но се фокусира главно върху градската култура и активния начин на живот. 55DSL създава колекциите си за млади хора, които имат усещане за модата и искат да се чувстват изключителни.
LACOSTE - Рене Лакост  станал легенда в тениса когато той и неговите съотборници от „Мускетарите” отмъкнали купата Дейвис от американците за първи път през 1927 и отново през 1928. Да не забравяме и неговите победи на French open (1925,1927 и на стадион Роланд Гарос през 1929), двете му победи във Великобритания (Уимбълдън ,1925 и 1928) и две титли U.S. Open във Форест Хил (1926 и 1927). Рене Лакост е роден във Франция на 2-ри Юли 1904 и е починал на 12-ти Октомври 1996.
Истинската история на „крокодила” датира от 1927. Рене Лакост обичал да разказва как неговият прякор внезапно се превръща в световно известна емблема.

Магазини в мола

Виж всички магазини...