Маркови дрехи, outlet

Gant

GANT е световна марка от най-висока величина,която перфектно комбинира Американският всекидневен стил с Европейската елегантност.
Ценностите на компанията се основават на автентичното наследство на американското източно крайбрежие, датиращо още от първото появяване на марката през 1949 година. Оттогава марката се развива, черпейки вдъхновение от Европа по отношение на тъканите, дизайна и стиловите влияния.
Днес GANT е марка, предлагаща пълна гама мъжко, дамско и детско облекло. Успоредно с това, обувки, очила, парфюми и домашно обзавеждане с марката GANT се проектират и реализират на пазара от лицензоносители.
Историята на GANT датира от 1914 г,когато Бърнард Гант започва семеен бизнес в НюХевън,Кънектикът. Той произвежда ризи с много високо качество, което било гарантирано от поставено малко „g” в ъгъла на всяка риза. Така „g” -то се превърнало в официален знак на бранда. Бърнард Гант бързо насочва своята страст от качество и дизайна към бизнеса в производството на ежедневно спортно облекло. Синовете му Марти и Елиът се включват по-късно в компанията и подкрепят усилията на баща си в изработването на облекла с внимание към детайлите.
През 1999 г. GANT АБ със седалище в Швеция (по онова време с названието Пирамид Спортсуер) се сдобива с марката GANT от корпорацията Филипс-Ван Хойзен. Още преди това, през 1980 г. Пирамид Спортсуер е получила правата да разработи колекция с марката GANT за шведския пазар. В последствие Пирамид Спортсуер се сдобива с правата да реализира марката GANT навсякъде по света с изключение на САЩ.
Когато през 1999 г. фирмата беше закупена, новите собственици на марката GANT най-после придобиват възможността да я превърнат в световна марка. През 2006 г. GANT излиза на Стокхолмската стокова борса, а през март 2008 г. е отписана и изкупена от Мо Фрер – частна швейцарска компания.
Всичко, което GANT прави води началото си от ризата. GANT изобретява редица творчески особености в кройките, като примките на гърба, широкото плисе и третото копче отзад на яката за да стои вратовръзката на мястото си. Тези характеристики, заедно с въвеждането на ризата закопчаваща се с копчета , отредиха място на GANT в историята на модата.
GANT развива отдавна своите позиции в международен мащаб и понастоящем е утвърдена марка в над 60 страни със своите над 600 магазина GANT в подбрани първокласни търговски обекти.

Магазини в мола

Виж всички магазини...