Маркови дрехи, outlet

Guess Kids

GUESSKIDSстартира в Европа през 2001 г., благодарение на предприемчивостта на г-н Анджело Бруни, който е креативен директор на GUESS JEANS за Европа.
В основата на този проект е желанието му за прехвърляне на ноу-хау, придобит в продължение на много години опит в областта на облеклото за възрастни, към гама създадена специално за деца. Самият Бруни е искал да създаде по-малка колекция, която да задоволи младешкия вкус, дори и в най-малките подробности. И точно детайлите са тези,  които показват автентичното съдържание на линията на GUESS KIDS: в научноизследователската среда, се обръща внимание на всеки детайл и на творческата работа над всяка една дреха, превръщайки GUESS KIDS в уникална колекция, която майсторски съчетава в себе си качество и модни елементи.
В отговор на нарастващото значение на облеклото за деца на модния пазар, GUESS KIDS / първоначално създадена за деца от 4 до 16 годишна възраст /  претърпява значително разсрастване чрез добавянето на колекциите за бебета и новородени. Колекциите са специално предназначени за тези скъпоценни дребосъци, умело съчетаващи GUESS стила с интелигентната практичност.

Магазини в мола

Виж всички магазини...