Маркови дрехи, outlet

Хипо

ХИПОЛЕНД-МАГАЗИНИ ЗА ДЕТСКИ УСМИВКИ


ХИПОЛЕНД е единствената в България верига хипермаркети за детски и бебешки стоки, с шестнадесет работещи обекта в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Велико Търново, Русе, Габрово и Пазарджик. Магазинът в СЕРДИКА ЦЕНТЪР е най-големият обект на веригата и се разполага на 1 300 кв метра площ. ХИПОЛЕНД предлага под един покрив всичко необходимо за отглеждането и възпитанието на децата от раждането им до тийнейджърска възраст: бебешки легла, столчета и колички, бебешки аксесоари, играчки, дрехи, обувки, книжки, велосипеди, акумулаторни коли и мотори, детска и бебешка козметика, стоки за ученика и много други. Всеки родител може да избира между над 15 000 артикула качествени и маркови стоки,  от утвърдени български производители и официални вносители, с гаранция за качество и на достъпни цени. Пазарувайки при нас можете да бъдете спокойни за безопасността на детето си. Всички стоки, които предлагаме отговарят на европейските стандарти за качество и безопасност.

В ХИПОЛЕНД са представени най-реномираните световни марки  за детски стоки. В сферата на детските играчки предлагаме продукти на MATTEL, HASBRO, LEGO, SPINMASTER,  MEGABLOCKS, PLAYMATES, WOWWEE, GIOCHI PREZIOSI, KIDDIELAND  и много други. Младите родители могат да изберат най-доброто за своето бебе от богатата гама бебешки продукти на MACLAREN, BREVI, PRIMI SOGNI, CHICCO, PEG PEREGO, GRACO, HAUCK, AVENT. Детската мода е представена от BENETTON shoes, LOLLIPOPS, BARBIE, FISHER PRICE, SPIDERMAN, BEBETTO. За удобство на бъдещите майки в магазина има и специален щанд И за мама - модерни дрехи за бременни жени.
ХИПОЛЕНД  е не просто единственият хипермаркет, където може да се намери всичко за детето, но и място за незабравимо изживяване, или „магазин за детски усмивки”, какъвто е и слоганът на компанията.

Магазини в мола

Виж всички магазини...