Маркови дрехи, outlet

Karen Millen

Karen Millen е едно от най-големите достижения на британската мода. Като демонстрира феноменален ръст в международен мащаб, независимо от икономическия климат, марката продължава да се разширява към нови пазари създавайки първите наистина световни дизайнерски достъпни модни артикули.
Karen Millen притежава обособен почерк, характеризирал марката през цялото й развитие, като 12-членния дизайнерски екип се оглавява от директора Джема Метерингъм, представляващ неразделна част от компанията от 1999 г. насам. Както Джема, така и екипът й са се посветили на марката и работят по всички направления на Karen Millen ,включително облекло, бански костюми, аксесоари и бижута, създавайки 12 колекции на сезон включващи ежедневно, работно и официално облекло и облекло за почивните дни.
"Изпитвам огромно уважение към марковото позициониране, създадено от Карън Милън и партньора й Кевин Станфорд, тяхната основна цел е да се гордеят с продукцията си и като творческа личност винаги съм смятала подобно отношение за изключително вдъхновяващо. Има много любов в продукта, които създаваме."
Джема Метерингъм
Всеки аспект на дрехата е вътрешна разработка, като се започне от дантелата, използвана в прочутите маркови вечерни облекла и се стигне до релефните етикети на рекламните торбички. Фирмените кроячи допълват екипа и помагат за доусъвършенстването на заслужаващите хвалебствията творения с които се слави марката.
Като предлага качествени колекции по целия свят за създаването на марка с богат опит, този фокусиран и здраво управляван подход поддържа и изгражда репутацията на Karen Millen като една от най-индивидуални и разпознаваеми търговски марки в света, а жените във всяка една страна желаят да притежават и да се докоснат до стила на тази марка.
Марката стартира много успешно производството на редица лимитирани колекции от модни кожени артикули и вечерни рокли в края на 2009. Тези страхотни изделия са представени на страниците на Вог, Ел, Грация и други водещи модни издания, като се трупат списъци с чакащи в ключовите магазини по целия свят и на Кarenmillen.com, което ще продължи и през Пролет Лято 2010. Списъкът на знаменитостите, почитателки на тази модна линия включва Ева Лонгория и Риана.
Карън Милън е първият търговец на дребно успял да доведе дизайнерското облекло до потребителя при високи продажни цени през 1981 г., като сега е достъпен в над 260 магазина на Karen Millen в 35 страни от Европа до САЩ, Русия, Азия и Близкия Изток, включително новооткритите флагмански магазини през 2008 г. в най-престижните търговски райони на Лондон Уестфийлд, Дубай, Ню Йорк и Москва. Международните продажби на дребно вече представляват над 48% от оборота на марката. Karen Millen е най-добре представящата се марка от висша класа в рамките на ASOS и Galeries Lafayette и техните он-лайн продажби нарастват с около 175 % на година. Марката Karen Millen ще продължава да използва нарастващия си международен успех като е запланувала да открие още магазини в целия свят през 2010 година.
"Винаги съм мислила, че клиентите на Karen Millen са дар за дизайнера. Тя е уверена, обаятелна и модерна, но не е роб на модата, държи на качеството и се радва да инвестира в дрехите, които обича и се чувства страхотно в тях"
Джема Метерингъм


Магазини в мола

Виж всички магазини...